About US

About Us / Rreth Neve

Adria-7 ështe kompani e cila merret me ndriqim material elektrik si dhe qdo gje te nevojshe elektrike dhe ndriquese per cdo objekt,
kompani dhe shtepi

Info

orari i punes : E Hane / E Shtune /
09:00 deri 19:00
email : info@adria-7.com
tel : +377 44 888 777

Services

img01

Foto 1

#1
View More

img01

Foto 2

#2
View More

img01

Foto 3

Foto 3
View more

img01

Foto 4

#4
View more

img01

Foto 5

#5
View more

img01

Foto 6

#6
View more

img01

Foto 7

#7
View more

img01

Foto 8

#8
View more

www.adria-7.com

 

 

 

 

 

tel: +377 44 888 777

email: info@adria-7.com

Prishtine. Rr.UCK nr.56

Lokacioni

tel: +377 44 888 777

email: info@adria-7.com